Home       Agnes       Schilderijen       Foto's       Exposities       Nieuws      Ik woon en werk in Rotterdam, waar ik ook mijn atelier heb.
Naast mijn werk met kinderen ben ik hier graag te vinden tussen velerlei teken- en schildermateriaal, schrijfsels, vindsels uit de natuur, mijn camera, roest- en knoestigheden. Ik werk voornamelijk op het platte vlak in diverse technieken en met verschillende materialen.
Scheppen is voor mij de verbeelding en de ingeving van het moment volgen. Ergens beginnen en inspelend of doorbouwen op wat er is, geïnspireerd door wat me bezighoudt en door het materiaal. Al zoekend en spelend groeit er iets nieuws. Al doende ontstaan mijn beelden, mijn eigen techniek en stijl.

Rond 2016 begon ik- heel introspectief- met schilderen. Ik dichtte er bij en maakte als een kluizenaar zeer intuïtieve, gevoelige beelden op papier en doek, voornamelijk in acrylverf.
Later werkte ik ook in olie en pigmenten, met inkt en pennen.
Op zoek naar nieuwe inspiratie kwam ik door de macro lens van mijn camera bij weer andere beelden, die ik op de pc verwerkte.
Ik ben die beelden uiteindelijk in de openlucht (met de hulp van zuurstof, regenwater en wat zuur) gaan verwerken op ijzer. Zo ontstond een nieuwe techniek die ik “ Roest rust niet” noem.
Deze techniek in combinatie met fotografie werkte ik uit. Volg de link:

Roest Rust Niet


Meer lezen

Naar Schilderijen

Introduction in English

Introduction en Francais

Voor informatie, prijzen en ander vragen: E-mail of bel mij.

                                                               Contact: Agnes@agneswesterduin.nl                    Prijslijst/Price list